telefoon

0626704480

e-Mail

jacoba@terschelling-massage.nl

Werkdagen

Maandag-Zaterdag 9u-17u

Wie geeft de massages en behandelingen op Terschelling? 

Jacoba Haan, getrouwd en moeder van 3 dochters, komt in 1994 voor het eerst op Terschelling tijdens haar studie aan de HEAO. Ze vindt een bijbaan op de veerdienst en blijft na haar studie ‘hangen’ en werkt tot 2021 bij een financiële instelling op het eiland. Hoewel het eiland haar favoriete plek is geworden, ziet ze in dat ze deze baan niet voor altijd fulltime wil blijven doen.

massage Terschelling cranio therapie, essentiele olien

 

In 2015 start ze met de opleiding ‘Cranio Sacraal’ aan de PCSA te Bussum. Een keuze waar ze nog geen moment spijt van heeft gehad! Werken met haar handen vanuit gevoel, met alle opgedane kennis als gereedschap. Mensen in contact brengen met hun eigen lichaam en als gids aanwezig zijn, is wat zij graag doet. Het lichaam heeft de wijsheid in pacht om zichzelf te helen. 

Daarnaast heeft Jacoba een grote passie voor de 100% pure essentiële oliën van DōTERRA. Zij past de oliën toe in haar dagelijks ritueel, maar geeft ook verschillende soorten massages met deze oliën. De oliën worden volgens een bepaalde volgorde aangebracht waardoor de zachte aanraking van Jacoba in combinatie met de oliën een krachtig resultaat tot effect hebben.

Meer weten of een afspraak maken voor een massage op Terschelling? 

Dit kun je doen:

 

Volg Jacoba Haan op Instagram
Chat openen
💬 stuur me een bericht (Whatsapp)
Hallo! Wat leuk dat je contact opneemt, stuur me een berichtje: